Un profesor scos din minți și exasperat de elevi și-a dat cu catalogul în cap! (VIDEO)

TRIMITE PRIETENILOR

Un profesor din București a ajuns viral pe Internet, după ce și-a pierdut cumpătul în timpul orelor. Cadrul didactic a reacționat violent, însă nu față de elevii care l-au scos din minți, ci față de el însuși.

Întâmplarea a fost surprinsă în urmă cu câțiva ani, iar acum este din nou viralizată. Nereușind să își disciplineze clasa, acesta a renunțat să mai încerce și a început să-și dea pumni și palme în cap.

Apoi și-a strâns lucrurile, iar în drum spre ieșirea din încăpere și-a izbit catalogul de cap cu putere, informează clik.ro.

Reacția șocantă a profesorului a fost filmată de unul dintre elevi cu telefonul. Imaginile au ajuns să fie distribuite în masă pe o rețea socială, unde videoclipul a fost încărcat cu descrierea „Între timp, printre liceele din București”.

În comentariile din dreptul filmulețului, care a strâns sute de mii de vizualizări, mai multe persoane au scris că îl recunosc pe profesor.

„Îl cunosc pe acest profesor… și tot timpul a fost luat în bătaie de joc de către elevi… pur și simplu a ajuns într-o stare foarte proastă din cauza elevilor”, a scris un utilizator. „Este profesorul Moșneguțu, așa îi zice, și predă la liceul Dimitrie Gusti”, s-a mai sesizat cineva.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.