Un român stabilit în Italia a ucis în bătaie o fetiță de numai 18 luni. Cum a explicat bărbatul oribila crimă

TRIMITE PRIETENILOR

Un român în vârstă de 25 de ani, Gabriel Robert Marincat, a ucis în bătaie o fetiță de numai 18 luni în seara de 11 ianuarie.

Micuța ucisă era fiica iubitei bărbatului. Cum s-a apărat bărbatul

Criminalul va putea primi până la 24 de ani de închisoare
Românul care a comis oribila crimă era stabilit în Italia și locuia împreună cu iubita lui, Silvia Barni și fiica acesteia.

Copila era chiar fiica iubitei lui, care a lăsat-o în grija bărbatului în casa în care cei trei locuiau. Ei laveau domiciliul în via Dante Alighieri din Cabiate, Como, de aproximativ trei luni.

Sharon Barni, fetița de 18 luni, a rămas acasă cu bărbatul de 25 de ani. Românul le-a povestit mamei și bunicii copilei că aceasta s-ar fi lovit, dar și-a revenit imediat.

Cum s-a apărat bărbatul

„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a declarat bărbatul.

Deși a fost transportată cu elicopterul în stare gravă la spital, micuța a murit.

Versiunea bărbatului a fost demontată de anchetatori, care au descoperit pe corpul micuței o serie de leziuni compatibile cu traume contondente pe tot corpul, dar și urmele unor abuzuri sexuale.

S-a adeverit că micuța Sharon Barni a fost, de fapt, batjocorită și bătută până la moarte, potrivit procurorilor.

Criminalul va putea primi până la 24 de ani de închisoare
Gabriel Robert Marincat a fost arestat pentru violență sexuală și maltratare și ar putea primi până la 24 de ani de închisoare. În prezent, românul urmează să fie judecat.

Fostul ministru italian de Interne Matteo Salvini a rămas profund impresionat de cruzimea bărbatului și a cerut castrare chimică pentru criminal.

”Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a declarant Matteo Salvini.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.