15 animale de dimensiuni impresionante: Cel mai mare mistreț – 3,5 metri și 500 de kilograme!

TRIMITE PRIETENILOR

Apuseni Info vă prezintă astăzi cele mai mari animale care au trăit în epoca contemporană, mai exact pe cei mai mari reprezentanți ai speciilor lor.

Cel mai mare taur din lume a fost uriașul „Donneto”

Taurul care cântărea aproape două tone a trăit în Elveția la mijlocul anilor 1950 și a fost considerat cel mai mare taur din lume, acesta cântărind 1740 de kilograme și avea 190 de centimetri înălțime.

Cel mai mare crocodil putea îngurcita lejer doi oameni

Cel mai mare crocodil din epoca contemporană avea o lungime de 6 metri și a fost prins în 2002 în Republica Burundi.

Cel mai mare șarpe viu trăiește în terariul Societății Zoologice

Anaconda uriașă sau verde este cel mai mare șarpe în viață. Are o lungime de aproximativ 10 metri, iar greutatea sa poate ajunge până la 220 de kilograme. Cel mai mare șarpe viu trăiește în New York, în terariul Societății Zoologice.

Cel mai mare cal din lume este un armăsar de legendă – Sampson

Înălțimea calului era de 2 metri 20 centimetri iar greutatea de 1,52 tone. Din păcate, Sampson nu mai este în viață. Dar niciunul dintre caii vii nu i-a depășit vreodată recordul.

Ursul grizzly, regele pădurilor

Cel mai mare urs grizzly documentat vreodată oficial este un urs împușcat în SUA, în Alaska, în 2009. Înălțimea ursului stând pe picioarele din spate era de aproape 5 metri.

Cel mai mare mistreț avea 3,5 metri

În 2011, un vânător american din Alabama, Pickensville, a reușit să împuște cel mai mare mistreț descoperit în epoca contemporană. Lungimea sa era de 3,5 metri și cântărea aproximativ 500 de kilograme.

Sursa: Apusenii.info

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.