25% dintre profesorii României provin de la Spiru Haret! 40% dintre profesorii din sistem au făcut „facultăți la distanță”!

TRIMITE PRIETENILOR

Suntem distruși, fraților!/25% dintre profesorii României provin de la Spiru Haret! 40% dintre profesorii din sistem au făcut „facultăți la distanță”!

„Nu, problema nu este faptul că 40% la sută din profesori au terminat învățământ la distanță, pentru că învățământul la distanță bine făcut este un învățământ cu rezultate foarte bune. Problema este că noi nu am avut un învățământ la distanță în adevăratul sens al cuvântului, a fost… – hai să fiu elegant, să nu pun etichete – și foarte mulți dintre acești absolvenți ai învățământului la distanță vin de la o anumită universitate, care a fost puternic blamată, pe de o parte și pe de altă parte au intrat în sistem în perioada în care sistemul era complet golit și era nevoie de acești oameni și au fost absorbiți rapid, iar astăzi sunt dominanți. Din cifrele pe care le am eu circa 25% dintre cadrele didactice vin de la o singură universitate care astăzi este foarte modestă și care în trecut era foarte mare. Fără să vreau să caracterizez într-un fel sau altul”, a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București la conferința organizată de cursdeguvernare.ro.

Declarația lui Mihnea Costoiu poate fi urmărită în VIDEO la minutul 21:30:


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.