4 etape, pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a detecta un accident vascular cerebral

TRIMITE PRIETENILOR

În timp ce eram la grătar, Ioana s-a împiedicat și a căzut. Lumea s-a oferit să sune la Ambulanță, dar ea ne-a asigurat pe toți că este OK și a fost doar din cauza noilor ei pantofi, că a dat peste o piatră. Pentru că era un pic palidă și nesigură, noi am ajutat-o să se curețe și i-am adus o altă farfurie cu mâncare. Ioana a petrecut restul serii veselă și fericită…

Soțul Ioanei ne-a sunat mai târziu, să ne anunțe că soția lui a fost dusă la spital.. La ora 23.00 Ioana a murit, ea suferise un accident vascular cerebral la grătar. Dacă știau prietenii ei cum să interpreteze semnele unui accident vascular cerebral, Ioana ar putea fi încă în viață astăzi. Unii oameni nu mor imediat, ei rămân de multe ori mult timp într-o nevoie de asistență, situație disperată.
Este nevoie doar de un minut să citiți următoarele:

Un neurolog a spus că, dacă ajutorul vine în decurs de 3 ore la o victimă accidentată vascular cerebral, el ar putea anula efectele unui accident vascular cerebral. Pentru a diagnostica si trata pacientul în decurs de 3 ore, este foarte ușor, trebuie doar să citiți cu atenție mai jos ce urmează…

Recunoaște un accident vascular cerebral … există 4 etape, pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a detecta un accident vascular cerebral:

1. Cereți persoanei să zâmbească (ea nu o v-a putea face).
2. Cereți persoanei să spună o frază foarte simplă (de exemplu: “Astăzi este foarte frumos.”), ( Ea va vorbi stâlcit, nu va vorbi coerent )
3. Cereți persoanei să ridice ambele brațe ( Persoana nu va putea să le ridice, poate doar parțial).
4. Cereți persoanei să scoată limba ( În cazul în care limba este curbată și strâmbă dintr-o parte în alta, este de asemenea un semn de accident vascular cerebral. )
În cazul în care el sau ea are probleme cu oricare dintre aceste etape, chemați o ambulanță de urgentă și descrieți simptomele persoanei la telefon. Un Cardiolog a spus că dacă aduceți la toți prietenii și la toate cunoștințele aceaste informații, atât de mulți oameni pot fi salvați din această situație, de nu vă puteți imagina, poate vei fi chiar tu pus în situație de a salva pe cineva…
Copiați și da-ți mai departe la cunoștințe, prieteni, pentru a salva vieți !!!

Cu siguranță un Om inteligent și informat poate să ajute !!!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.