Acesta este Keanu Reeves, starul filmului Matrix. Fără gărzi de corp, fără case de lux. Keanu locuiește într-un apartament obișnuit și îi place să se plimbe prin oraș, fiind adesea văzut mergând cu metroul

TRIMITE PRIETENILOR

Acesta este Keanu Reeves, starul filmului Matrix.

A fost abandonat de tatăl său la vârsta de 3 ani și a crescut cu 3 tați vitregi diferiți. Este dislexic.

Visul său de a deveni jucător de hochei a fost spulberat de un accident grav. Fiica sa a murit la naștere.

Soția sa a murit într-un accident de mașină. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze. Sora lui s-a luptat cu leucemia.
Fără gărzi de corp, fără case de lux. Keanu locuiește într-un apartament obișnuit și îi place să se plimbe prin oraș, fiind adesea văzut mergând cu metroul în New York.

Când filma filmul “The Lake House”, a auzit conversația a doi asistenți de costume, unul dintre ei plângând că își va pierde casa dacă nu plătește 20.000 de dolari.

– În aceeași zi, Keanu a depus suma necesară în contul său bancar.

De-a lungul carierei sale, a donat sume mari către spitale, inclusiv 75 de milioane de dolari din câștigurile obținute din “The Matrix” către organizații caritabile.
În 2010, de ziua sa de naștere, Keanu a intrat într-o brutărie & a cumpărat o brioșă cu o singură lumânare, a mâncat-o în fața brutăriei și a oferit cafea oamenilor care s-au oprit să vorbească cu el.

În 1997, niște paparazzi l-au găsit plimbându-se într-o dimineață în compania unui om al străzii din Los Angeles, ascultându-l și împărtășindu-i viața timp de câteva ore.

În viață, uneori, cei mai distruși pe dinăuntru sunt cei mai dispuși să-i ajute pe alții.

Acest om ar putea cumpăra orice, iar în schimb, în fiecare zi se ridică și alege un lucru care nu poate fi cumpărat:

Să fie o persoană grijulie.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.