Adina Alberts sau Diana Șoșoacă sunt fericite acum? Românii se infectează iar pe capete. Mesajele antivacciniste și de bășcălie n-au rămas fără efect: nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

TRIMITE PRIETENILOR

Adina Alberts sau Diana Șoșoacă sunt fericite acum? Românii se infectează iar pe capete. Mesajele antivacciniste și de bășcălie față de COVID n-au rămas fără efect: nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă. În curând, dacă statul nu revine iar la măsuri dure de carantină, mulți vor muri pe capete.
Și atenție, nu mai mor doar bătrâni infectați acasă de tineri, mor și tineri, și oameni de vârstă medie! Vor muri și copii chiar, pentru că nu există antidot perfect la această boală gravă și omenirea nu are, deocamdată, alte arme decât vaccinarea și măsurile de ”fereală” (mască, distanță, spălat).
Nu facem asta, moare tot mai multă lume. E simplu de înțeles. Care e alternativa propusă de cei ce nu acceptă așa ceva? ”Selecția naturală”. Adică, să ne lăsăm infectați în masă și să trăiască cine are zile.
Ce înseamnă asta? Apocalipsa în direct. Soluția nu e să depui armele, ci să lupți. Pandemia e un război global. Virusul atacă, tu răspunzi cu ce ai. Sigur că e depresiv, că nu ești obișnuit, că se pierd bani, dar cum o fi în varianta 2? Poate ne lămuresc doamnele amintite la început.
Scrie Laurenţiu Ciocăzanu pe pagina de Facebook

TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.