Alertă alimentară a fost emisă la noi în țară! LIDL retrage două sortimente de iaurt contaminat.

TRIMITE PRIETENILOR

O nouă alertă alimentară a fost emisă la noi în țară! Specialiștii au transmis că un aliment extrem de consumat de către oameni este un adevărat pericol pentru organism, după ce s-au găsit în el bucăți de plastic. Scăpați de aceste produse imediat ce este posibil!

Iaurt cu plastic la Lidl

O nouă alertă alimentară în magazinele Lidl din România, motiv pentru care un produs foarte cumpărat a fost retras de la raft. Mai exact, toți clienții și potențialii cumpărători sunt avertizați că un iaurt celebru în magazin poate fi periculos.

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) și compania Lidl au emis o avertizare prin care au transmis că iaurtul Pilos, vândut la găleată de 1 kg, poate conține bucăți de plastic.

Potrivit celui mai nou anunț, este vorba despre Pilos Iaurt natur 3.5% grasime, 1 kg Producător: Friesland Câmpina, Nr. Lot: 10B42B5-10; 10B429N-10 Termen de valabilitate: 15.12.2022.

”Suspiciune de contaminare cu corp strain – masa plastica de 0.2 – 0.5 mm”, se arată în anunţ.

Astfel, clienții sunt avertizați că este complet interzis consumul acestor produse, care deja au fost eliminate de pe raft. De reținut că cei care l-au achiziționat se pot prezenta în orice magazin Lidl pentru a-l returna, unde vor primi contravaloarea sa. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal, pentru că acest produs este achiziționat numai din magazinele Lidl.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.