“Am făcut un test de sarcină în joacă, să văd şi eu cum e. A ieşit POZITIV. Noroc că m-a dus capul să-l întreb pe doctorul de familie ce înseamnă… S-a albit la fată” Ce i-a zis medicul l-a lăsat fără cuvinte

TRIMITE PRIETENILOR

Dintr-o întâmplare stranie a aflat un adevăr crunt. Vezi ce i s-a întâmplat unui bărbat care şi-a făcut un test de sarcină.

A avut o curiozitate pe care şi-a satisfăcut-o. A găsit în baie un test de sarcină al prietenei sale şi l-a făcut, pentru amuzament. Rezultatul a fost unul de-a dreptul şocant.

Pe test i-au apărut două linuţe, corespondentele unei sarcini. Uimit de acest lucru, bărbatul şi-a postat poza dubioasă pe contul de socializare. Printre multitudinea de comentarii ironice s-a aflat şi acesta: „dacă poza este reală şi a fost realizată de tine, ar trebui să îţi faci un control pentru c.ancer la te.sticule”.

Persoana în cauză a fost la medic şi a aflat că diagnosticul dat de prietenul virtual e cât se poate de real. Explicaţia? Când este folosit, testul de sarcină caută o substanţă numita HCG, produsă de placenta femeii. A fost descoperit faptul că şi bărbaţii produc această substanţă, doar dacă suferă de can.cer tes.ticular, conform 7sur7.be.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.