”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?”. Reacția unui taximetrist din Cluj la mesajul unei mame

TRIMITE PRIETENILOR

Un gest de omenie al unui taximetrist din Cluj-Napoca a impresionat utilizatorii pe rețelele de socializare. O mamă care a apelat la serviciile sale ca să ajungă cu copilul la spital, i-a dat apoi mesaj precizând că are doar 16 lei să îi dea pe cursă.

Cursa cel mai probabil ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. I-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe.

Cazul a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook, potrivit Știri de Cluj.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer.

Acesta a postat și o fotografie cu discuția între femeie și șoferul de taxi.

„Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi anjung banii?”, a scris femeia.

„Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a fost răspunsul taximetristului altruist.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.