Anuntul oficial a fost facut! Iata cand se majoreaza alocatiile.

TRIMITE PRIETENILOR

În timp ce românii speră ca alocațiile copiilor de până în 18 ani să fie mărite cât mai curând. guvernanții au anunțat că următoarea majorare va avea loc abia anul următor, focusul lor fiind, în momentul de față, creșterea economiei, rectificarea bugetară și împărțirea banilor în mod egal între ministerele cele mai importante.

Creșterea alocațiilor este unul dintre subiectele de larg interes, mai ales în ultimele luni. Deși guvernanții au anunțat că următoarea mărire va avea loc la data de 1 iulie 2021, majorarea nu a avut loc, urmând ca indemnizațiile să fie mai mari abia de anul viitor, chiar din prima zi a acestuia.

Când cresc alocațiile copiilor

Potrivit unei Ordonanțe de Urgență, alocațiile vor crește de la 214 lei, cât este în prezent, la 243 de lei pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani.

Pentru cei de până la doi ani sau cu handicap, suma va ajunge la 486 de lei, de la 427 de lei. scrie spynews.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.