Aurel Pădureanu, supărat după ce Gigi Becali a refuzat să-l ajute: „Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

TRIMITE PRIETENILOR

Din cauza situației în care se afla, Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera părea dispus să-l ajute, însă soțul Corneliei Catanga susține că acest lucru nu s-a întâmplat.

Artistul și Cornelia Catanga au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor pentru casa în care locuiau, iar Aurel Pădureanu și fiul său sunt la un pas de a rămâne pe drumuri. Disperat, soțul regretatei artiste i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

”AM RĂMAS PE DRUMURI, NE DAU AFARĂ DIN VILA ÎN CARE STĂM CU CHIRIE, NU MAI AVEM NICIUN BAN DE CHIRIE, DIN PENSIA EI PLĂTEAM. ÎL RUGĂM PE DOMNUL BECALI SĂ NE AJUTE CU DOUĂ CĂMĂRUȚE, PENTRU MINE ȘI FIUL MEU. SUNTEM DISTRUȘI, VIRUSUL UCIGAȘ M-A LĂSAT FĂRĂ SOȚIE, FĂRĂ CASĂ, FĂRĂ BANI”, DECLARA AUREL PĂDUREANU PENTRU PLAYTECH.

Ulterior latifundiarul din Pipera a reacționat și părea dispus să îl ajute pe soțul Corneliei Catanga. A preferat, însă, să păstreze discreţia şi s-a limitat la a spune că a dat curs apelului familiei regretatei cântărețe. ”O voi înmormânta, ce să fac?!”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

”Ne-a trimis la căminele de familiști”

Apropiații lui Aurel Pădureanu și ai Corneliei Catanga au reacționat rapid și au strâns banii necesari pentru înmormântare. Artistul n-a văzut însă niciun ban de la Gigi Becali și nici vreo reacție cu privire la găsirea unei locuințe pentru el și fiul său, Alexandru.

”DOMNUL BECALI NU NE-A AJUTAT CU NIMIC. NU NE-A AJUTAT CU ÎNMORMÂNTAREA. CÂND I-AM ZIS DE CASĂ, A ZIS CĂ NU ARE DE UNDE SĂ NE DEA, NE-A TRIMIS LA CĂMINELE DE NEFAMILȘTI”, A DECLARAT AUREL PĂDUREANU PENTRU FANATIK.RO.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.