Bărbat din Botoșani a ajuns în șoc hemoragic la spital după ce a fost atacat de porcii din gospodărie.

TRIMITE PRIETENILOR

Un bărbat de 54 de ani din Botoșani a ajuns în șoc hemoragic la spital după ce a fost atacat de porcii din gospodărie. Acesta intrase în coteț pentru a le da de mâncare, moment în care a căzut inconștient și a fost mâncat de viu.

Apelul la 112 a fost făcut de unul dintre vecinii bărbatului, care nu îl mai văzuse de mult, astfel că a intrat în curte. În acel moment l-a văzut pe vecinul său într-o baltă de sânge, inconștient.

Un asistent din cadrul UPU-SMURD a declarat:

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Se afla în şoc hemoragic, cu o pierdere masivă de sânge, aproape 2.500 de mililitri fiind scoși din cavitatea abdominală şi în hipotermie severă, temperatura măsurată fiind de 25⁰C”.

Bărbatul a murit în timpul operației.

„A fost vorba despre multiple leziuni ale intestinului subțire, pe mai multe segmente ale acestuia, până la rect, prin agresiune și muşcătura. Prezenta şi o fractură costala. Practic a fost mâncat de viu”, a transmis un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Sursă: Antena3


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.