Băsescu, despre Dana Budeanu: O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului, dar e de un ridicol absolut

TRIMITE PRIETENILOR

Întrebat ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriale Firea, fostul preşedinte Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a relatat acesta.

Dana Budeanu s-a remarcat în ultimele săptămâni cu mesaje şi acuzaţii vizavi de candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL Nicuşor Dan, fiind prezentă în numerose emisiuni de la Antena 3.   De altfel, Antena 3 a primit şi o somaţie pentru emisiunea Sinteza Zilei de pe 1 septembrie, unde invitată a fost cu Dana Budeanu. Alături de Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, creatoarea de modă a avut mai multe critici la adresa lui Nicuşor Dan, candidatul PNL la primăria Capitalei. În schimb, Budeanu a avut o susţinere masivă pentru Gabriela Firea.

Budeanu a spus, printre altele, în emisiunea Sinteza Zilei: „Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.