Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic grav al medicilor

TRIMITE PRIETENILOR

Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România este nevoit să trăiască toată viața cu un diagnostic crunt. Florin Dumitrescu (34 de ani) a descoperit la vârsta de 16 ani că suferă de gastrită, o boală pe care a dobândit-o din cauza lipsei hranei. Pe atunci, juratul de la Chefi la Cuțite lucra în bucătărie, însă evita să mănânce, iar stomacul său a avut de suferit.

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

Acesta a mai adăugat că are probleme cu genunchii şi spatele, din cauza exceselor din trecut: „Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.