CÂT DE FOLOSITOR ESTE USCĂTORUL DE PĂR! ȚINE-L LA ÎNDEMÂNĂ ȘI TE VA SCĂPA DE SITUAȚIILE URGENTE

TRIMITE PRIETENILOR

Uscătorul de păr este mult mai util decât crezi. Te poate ajuta la curățenie și este bine să îl ții la îndemână pentru tot felul de situații urgente.

Uscătorul de păr nu lipsește din trusa de frumusețe a niciunei femei. Cel mai des e folosit doar pentru a usca și a coafa părul. Există însă multe alte situații în care acest aparat te poate ajuta, mai ales dacă este unul bun, cu mai multe trepte de viteză, care face deopotrivă aer fierbinte și aer rece.

CE LUCRURI POȚI CURĂȚA CU USCĂTORUL DE PĂR

Setează uscătorul pe aer rece și pe o treaptă inferioară de ventilație și curăță de praf plantele de apartament, în special florile delicate sau frunzele care nu suportă să fie atinse.

Tot uscătorul curăță cel mai bine și praful de pe tablouri, candelabre, ventilatoare sau de pe obiectele decorative din sticle.

Uscătorul este util și pentru a curăța hainele din blană naturală, căciulile de iarnă sau gulerele din blană de vulpe sau de nurcă. Folosește-l periodic, setat pe temperatura rece, să cureți blanurile de praf și să le păstrezi în bună stare.

LA CE MAI POȚI UTILIZA UN USCĂTOR DE PĂR?

Folosește jetul de aer călduț să usuci mai repede lenjeria de corp din dantelă sau mătase sau vreo bluză delicată, pe care vrei să o îmbraci imediat după ce ai spălat-o.

Usucă râșnița de cafea, după ce ai spălat-o sau alte recipiente din metal care ar putea rugini, dacă rămâne apă în ele.

Setează uscătorul pe aer cald și pe prima treaptă de ventilație pentru a usca blana animalelor de companie după ce le-ai făcut baie. Tot cu uscătorul vei reuși să dezgheți zăpada înghețată din blana câinelui, după ce va întoarceți de la plimbare iarna.

Mai poți usca și lacul de unghii în câteva secunde cu uscătorul de păr, iar manichiura ta va fi mai rezistentă.

LA CE MAI POȚI FOLOSI AERUL FIERBINTE

Jetul de aer fierbinte te poate ajuta să cureți și petele de ceară de pe mobilă sau de pe obiectele mai delicate. Când ceara se încălzește, este mai ușor de curățat cu un șervet moale de hârtie. Lustruiește apoi mobila cu soluții speciale și nu va rămâne nicio pată.

Uscătorul, setat pe aer cald, te ajută să desprinzi mai ușor orice bandaj sau leucoplast aplicat direct pe piele. Este o soluție mai bună mai ales pentru copii, care nu suportă să le schimbi bandajul când îi usucă rănile.

Dacă ți-ai luat o pereche de pantofi noi, dar sunt prea strimți în primele săptămâni și nu te simti bine în ei, tratează-i cu…aer fierbinte. Setează uscătorul de păr la treapta maximă de temperatură și suflă aerul fierbinte în interiorul pantofilor timp de câteva minute. Lasă pielea să se încălzească bine, apoi încalță pantofii cu o pereche de șosete mai groase și poartă-i prin casă. Repetă “tratamentul” de câteva ori și, în câteva zile, câteva zile, pantofii se vor mula pe picioarele tale și îi vei putea purta fără să te mai strângă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.