Cătălin Zmărăndescu, transformare șocantă! Fostul bodyguard al lui Gigi Becali e de nerecunoscut! Câte kilograme a slăbit după după luni și jumătate petrecute la „Survivor România” | VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a fost eliminat de la „Survivor România 2022” după două luni și jumătate precute în Republica Dominicană, iar luptătorul MMA este de nerecunoscut.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a trecut printr-o transformare șocantă în Republica Dominicană, iar imaginile postate de el pe rețelele de socializare sunt incredibile.

Cătălin Zmărăndescu a părăsit „Survivor România 2022” total transformat, după 10 săptămâni petrecute în concursul găzduit de Republica Dominicană.

Cătălin Zmărăndescu, transformare șocantă după ce a plecat de la „Survivor România 2022”

Perioada petrecută de celebrul luptător în Republica Dominicană a avut un impact șocant asupra fizicului acestuia. Cătălin Zmărăndescu a săbit foarte mult și a renunțat la barba care l-a consacrat în cadrul reality show-ului difuzat de Pro TV.

În momentul în care a ajuns în Republica Dominicană, la „Survivor România 2022”, Cătălin Zmărăndescu avea 114 kilograme. După cele două luni și jumătate petrecute la celebrul reality show, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a ajuns la 89 de kilograme, deci a slăbit nu mai puțin de 25.

Pe lângă faptul că a slăbit nu mai puțin de 25 de kilograme în 10 săptămâni, Cătălin Zmărăndescu a decis să renunțe la barbă, iar acum este greu de recunoscut.

„Ce bine e să vezi iar civilizație, ce bine e să vezi paturi, Doamne! Sper să pot să dorm într-un pat pentru că după atâta timp de dormit pe jos sper să pot să dorm și într-un pat. Primul lucru pe care l-am făcut: am stat cred că mai bine de 30 de minute să mă spăl și nu voiam să mai ies din apa asta caldă”, a povestit Cătălin Zmărăndescu după ce a fost eliminat de la „Survivor România 2022”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.