Câți euro cer Andra Măruță și Delia Matache să cânte la o nuntă. Care e mai scumpă

TRIMITE PRIETENILOR

Andra și Delia Matache sunt fără îndoială unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Tocmai din acest motiv, cele două artiste au tarife mari atunci când vine vorba de nunți, botezuri sau alte petreceri.

O fire excentrică, cu un show deosebit, Delia are un tarif colosal. Cei care vor să o vadă pe frumoasa cântăreață la o nuntă trebuie să știe că tariful artistei a ajuns la 19.000 de euro.

„Dacă în trecut Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestație la o nuntă sau vreo petrecere privată, ei bine, în acest moment, situația s-a schimbat radical!

Diva solicită nu mai puțin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat alături și de un band, nici măcar un cent mai puțin! În aceste condiții, cine o dorește ca invitată specială, trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”, declara un apropiat, în trecut.

Nici soția lui Cătălin Măruță nu e ieftină
Andra e foarte solicitată, ea având două programe, fiecare de câte 45 de minute pentru astfel de evenimente, unul de muzică populară şi altul de muzică pop, pentru ambele având un onorariu de 6.000 euro, la care se adaugă cheltuielile de transport, cazare şi masă.

Transportul şi cazarea artiştilor sunt plătite separat: 1,5-3,2 lei/km şi două-opt camere la minimum patru stele.

La categoria artiștilor scumpi, cu onorarii de la 10.000 la 10.500 de euro, se numără Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr. În următoarea categorie, de 4.500 de euro per eveniment, se află Andreea Bănică şi Alex Velea – ambii cu band live, precum şi Connect-R.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.