Ce a fost şi ce a ajuns! Cornelia Catanga, la sapă de lemn. Nu mai are din ce să trăiască

TRIMITE PRIETENILOR

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu traversează o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. Artiștii locuiesc în chirie, nu mai au evenimente la care să cânte și trăiesc din ajutorul fiului lor. Nici viața amoroasă nu e pe roze, cei doi dorm separat și au decis că au nevoie de o pauză.

De parcă faptul că banca le-a luat casa și sunt nevoiți să locuiască cu chirie nu era de ajuns. Pandemia de coronavirus le-a adus și mai multe bătăi de cap Corneliei Catang și lui Aurel Pădureanu.

Din cauza faptului că evenimentele nu mai sunt permise, artiștii au ajuns dependenți de ajutorul băiatului lor.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă.

Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Catanga și Aurel Pădurenu s-au mutat cu chirie într-o vilă. Traiul la bloc nu i-ar permite lui Alexandru să studieze în continuare.

”El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări”, a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru sursa citată.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au luat o pauză

Nici în ceea ce privește relația celor doi artiști lucrurile nu sunt prea bune. Din cauza neînțelegerilor Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au dat seama că au nevoie de o pauză.

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie,

locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum,

pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl

copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mai mărturisit Cornelia Catanga. scrie cancan


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.