Ce a găsit fiica impresarului Doru Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri halucinante despre tratamentul pe care artistul îl urma

TRIMITE PRIETENILOR

Fiica impresarului Doru Gusman era extrem de apropiata de artistul Petrica Mitu Stoian si a facut cateva declaratii neasteptate la cateva zile dupa moartea lui.

Andreea, fiica impresarului Doru Gusman care era, de altfel, extrem de apropiata de Petrica Mitu Stoian a vorbit la un post TV despre tratamentul pe care artistul îl urma înainte de a ajunge la respectiva clinica de a începe tratamentul post-covid.

Tânără, de profesie medic, era ca o fiică pentru Petrica Mitu Stoian, iar artistul avea deplina incedere în ea fiind singura care știa toate parolele de la telefonul cântărețului. Tot Andreea era cea care știa de faptul că Petrica Mitu Stoian petrecea foarte mult timp pe rețelele de socializare și că i s-a părut ceva în neregula când a văzut că a dispărut preț de 50 de minute.

Fiica impresarului Doru Gusman, dezvaluiri neasteptate despre ce a gasit in telefonul lui Petrica Mitu Stoian

 

Imaginile durerii la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian-Foto

”Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute.

Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră”, a declarat fiica impresarului.

Andreea a mai declarat ca anchetatorii nici nu au cerut telefonul lui Petrica Mitu Stoian.  ”Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele.

Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat.

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”,  a menționat Andreea Gușman, scrie România TV.

Andreea, fiica lui Doru Gusman:”Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook”

”Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook,” a precizat tanara la un post TV.

Dovada că Petrică Mâțu Stoian a fost tratat de un medic psihiatru!

Petrică Mâțu Stoian a fost tratat în clinica de recuperare post-COVID-19 de un medic psihiatru. Doctorul Matei Mircea Bogdan obținuse un atestat în terapia hiperbară.

Petrică Mâțu Stoian a fost tratat de un psihiatru. Documentele medicului stau drept dovadă

Noi detalii ies la iveală în cazul morții fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian. Antena 3 a obținut în exclusivitate documentele care prezintă faptul că artistul era tratat în clinica de recuperare post COVID-19 de către un medic psihiatru la bază.

Acesta obținuse încă un atestat de studii complementare în medicina hiperbară în anul 2019, iar acesta profesa în clinica din Caraș Severin, acolo unde vineri a ajuns și regretatul interpret de muzică populară.

Artistul a intrat în camera hiperbară după o serie de investigații și deși în primele ore s-a simțit bine și a discutat cu impresarul despre cum au decurs lucrurile, la scurt timp el a ajuns de urgență la spital cu tuse cu sânge și oxigen scăzut.

Potrivit unor surse medicale, după ce a trecut de boala COVID, computerul tomograf arăta, în septembrie, că plămânul este bine.

Sâmbătă, 6 noiembrie, însă, când artistul a ajuns la Reșita, la CT i-au apărut bule de gaz pe plămân, în partea de sus. În acest context, nu este exclus ca acele bule să fi apărut în urma “forțării de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbară pentru că, spun medicii, asemenea modificări nu pot apărea de la o zi la alta.

După puțin timp artistul a murit

La scurt timp după ce a fost internat în spital și stabilizat, Petrică Mâțu Stoian a fost intubat, iar de atunci nu a mai durat mult până când a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-l salva, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic în privința sa și a fost confirmat decesul artistului.

„Am fost anunțat spre dimineață că se simte rău”

”Domnul Petrică Mîțu Stoian a sosit vineri la clinica noastră pentru un tratament post COVID-19 într-o stare bună de sănătate. L-am consultat, i s-a explicat fiecare etapă a procedurii, am stabilit indicațiile, beneficiile și posibilele riscuri. A fost monitorizat, sunt înregistrări video, avem fișa pacientului, a ieșit din cameră foarte bine, a stat de vorbă cu ceilalți pacienți, totul a decurs normal.

Am fost anunțat spre dimineață la ora 03:00 că dânsul nu se simte bine. L-am dus cu salvarea la spital, unde a fost consultat. Acesta a început să tușească sânge, ulterior a fost stabilizat și a vrut să se întoarcă la clinică pentru că s-a simțit mai bine. Medicul de la spital de gardă din seara aceea a dorit ca el (n.r. Petrică Mîțu Stoian) să rămână într-o unitate medicală.

Prin prisma tratamentului anticoagulant care probabil nu a fost bine administrat bine cred că s-a petrecut totul (n.r. decesul). Nu am mai multe detalii de la fișa spitalului din Reșița. Este pentru prima oară când el vine la clinica aceasta, la recomardarea unor cunoștințe”, a detaliat Matei Mircea Bogdan, doctorul care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.