Cererea de demisie a unui tânăr din Iași a devenit virală

TRIMITE PRIETENILOR

Un ieșean s-a hotărât să își dea demisia, însă demersul a devenit viral după ce respectiva hârtie a ajuns sub privirile internauților.

Neculai s-a străduit să dea o formă cât mai ”citibilă” respectivei demisii, numai că rezultatul a fost unul care a stârnit hohote de râs.

”Neculai Cristtiel Adrian” a pus pe hârtie o adevărată mostră de cum NU trebuie să scrii în limba română.

Nu sunt cunoscute motivele care l-au determinat pe ieșeanul respectiv să dorească părăsirea locului de muncă și nici care era ocupația lui la data respectivă, însă internauții s-au amuzat copios.

Adevărul este că pare foarte complicat să scrii în așa fel, iar realitatea dură este tocmai aceea că nu a fost vorba despre o ironie, ci doar de cunoștințele de limbă română – limitate – ale lui Neculai.

”DEMISIE SUSEMNATU Neculai Cristtiel Adrian, vărog sămaproba si de misia ce pud cu 17.06.2017”, a scris ieșeanul, întrebarea care se poate pune fiind următoarea: ”I s-a aprobat sau nu… ”de misia”?


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.