Chef Florin Dumitrescu sărbătorește 10 ani de relație. Rețeta căsniciei sale fericite. „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”

TRIMITE PRIETENILOR

Florin Dumitrescu poate să fie foarte romantic! Juratul de la „Chefi la cuțite” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aleasa lui, Cristina. Cei doi împlinesc un deceniu de când sunt împreună, iar cu acest prilej, faimosul chef i-a făcut soției o dedicație deosebită.

  • Florin și Cristina Dumitrescu împlinesc 10 ani de relație.
  • Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi.
  • Care a fost primul cadou pe care chef Florin i l-a făcut soției sale.

Pe lângă o carieră de succes Florin Dumitrecu se mândrește cu o familie foarte frumoasă. Îndrăgitul chef are acasă o soție iubitoare, care i-a dăruit două fetițe superbe: Ava și Mia.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca el și Cristina să ajungă în acest punct al vieții. Începutul relației lor nu a fost unul ușor, însă cei doi s-au iubit cu adevărat și și-au dorit un viitor împreună. Iată că, un deceniu mai târziu, dragostea lor este la fel ca în prima zi.

Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație

Florin Dumitrescu a atătat că, în viața sa personală este un bărbat foarte romantic. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a developat și păstrat fotografia de profil de pe Facebook a celei care i-a devenit soție, cea de care s-a îndrăgostit în urmă cu 10 ani.

Cu ocazia aniversării, alături de aceasta a scris un mesaj emoționant. Tototdată, el a împărtășit cu urmăritorii o altă frumoasă amintire din intimitate. În urmă cu un deceniu el nu era o persoană cunoscută, iar meseria de bucătar nu îi aducea prea mari venituri. Cu toate acestea, el a făcut economii pentru a-i dărui iubitei lui un ceas la care visa.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar.

Dar, azi e misto să ai acasă un chef, mai ales în condițiile în care trăim noi azi. Țin minte și acum, poza asta îi era profil pe Facebook, iar din salariul meu i-am cumpărat un ceas de ziua ei.

Am dus-o la shopping la vitrină (adică, doar privim, nu luăm nimic că vine chiria și avem alte priorități), dar am intrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariu și i-am luat cadoul.”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Chef Dumitrescu își mai amintește și cum prietenii lor nu le dădeau nicio șansă. Cu timpul, relațiile altora s-au dovedit șubrede, în timp ce a lor, a devenit din ce în ce mai puternică.

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după 4 ani de relație și pare că nimeni și nimic nu îi poate despărți.

„Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toți dintre ei s-au despărțit de ceva timp și noi tot împreună și după 10 ani parcă și mai fericiți!
Atât aveam de zis. Sănătate să aveți!
Te iubesc, Sima!”
, a încheiat juratul de la „Chefi la cuțite”, mesajul romantic. scrie spynews.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.