Cine e Gim, orfanul care a luat Golden Buzz la Romanii au talent. Florin Calinescu a izbucnit in lacrimi VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

Ghintan Ion Mihail a uimit pe toata lumea cu talentul sau. Baiatul are o poveste de viata emotionanta. Florin Calinescu a fost cel care l-a trecut direct in etapa urmatoare.

Povestea emotionanta a lui Gim

Ghintan Ion Mihail si-a ales un nume potrivit de scena (GIM). Florin Calinescu a fost impresionat si a apasat pe butonul Golden.

GIM a fost crescut la orfelinat de cand avea doar 9 luni. Crescand a trebuit sa se descurce singur. Chiar daca a trecut prin greutati mari, a razbit si a luptat pana a ajuns aici. Baiatul era singurul din orfelinat care mergea la scoala si singurul care a terminat liceul.

Mihail spune ca muzica e singurul lucru care il relaxeaza. ”Asta inseamna viata!”, a pus Gim dupa ce a aflat ca merge direct in semifinale.

”Stii ce mi se pare mie cu adevarat dureros in momentele astea. Ba, asta e momentul in care el avea nevoie mai mult decat orice de o imbratisare si nu poti sa i-o oferi. Ii venea sa sara aici la noi, mi s-a rupt inima”, le-a spus colegilor de la masa juriului, Andi Moisescu.

„Daca sunteti vai si amar de voi, trageti si indurati”

”Este fara doar si poate, unul dintre concurentii care au sanse mari sa castige emisiunea Romanii au talent” sezonul acesta, pentru ca zgandara aceasta coarda emotionala. Fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori in viata de nedreptatea asta, stii…Il vedem pe el un fel de purtator de drapel, e un fel de ambasador al luptei noastre cu nedreptatea”, a mai sous Andi.

GIM a tinut sa le transmita un mesaj celor de acasa:

”Daca ar fi sa zic un lucru, sa auda o tara intreaga, ar fi: ba, daca va merge prost, daca aveti o viata vai si amar, daca sunteti vai si amar de voi men, jur, faceti, trageti si indurati ca intr-o zi va pune Dumnezeu mana in cap, fac pariu cu cine vrei tu”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.