Jennifer Gavan, în vârstă de 27 de ani, Ayshea Gunn, în vârstă de 27 de ani, și Emily Watson, în vârstă de 26 de ani, au fost condamnate la închisoare pentru că au avut aventuri cu deținuții din unitatea la care erau angajate.

Cine sunt polițistele care au avut aventuri cu deținuții

Toate aventurile amoroase au avut loc în cea mai mare închisoare din Marea Britanie, HMP Berwyn din Wrexham, în nordul Țării Galilor. Personalul rămas primește acum cursuri de formare în încercarea de a combate orice relații ilegale în închisoare.

Trei polițiste au fost arestate după ce au avut aventuri cu deținuții din aceeași unitate la care lucrau.

Este vorba despre Jennifer Gavan, în vârstă de 27 de ani, Ayshea Gunn, în vârstă de 27 de ani, și Emily Watson, în vârstă de 26 de ani.Una dintre polițiste, absolventă de criminologie și psihologie, i-a dat numeroase apeluri telefonice cu caracter sexual unui deținut care își ispășea o pedeapsă de 12 ani pentru conspirație la jaf și i-a strecurat, de asemenea, o pereche de chiloți personali în celulă.

O percheziție în dormitorul acesteia a scos la iveală fotografii cu cei doi sărutându-se și îmbrățișându-se în timp ce se aflau în celula lui.

În același an, Emily Watson a fost închisă pentru un an pentru că a întreținut un act sexual cu deținutul John McGee.

Polițista și deținutul au întreținut relații intime de trei ori

Polițista și deținutul au întreținut relații intime de trei ori în celula lui. Un purtător de cuvânt al Serviciului penitenciar a declarat că „majoritatea covârșitoare a personalului Serviciului penitenciar este muncitoare și dedicată și nu vom ezita să îi pedepsim pe cei care încalcă regulile.

Peste 500 de membri ai personalului de la HMP Berwyn au urmat cursuri de prevenire a corupției în ultimele 18 luni, iar securitatea noastră consolidată protejează închisoarea împotriva tentativelor de a introduce ilegal obiecte ilicite în interior”.