Clotilde Armand il pune pe Gadea la punct: „Delir de linsaj mediatic, stiri false si minciuni la televiziunea unui turnator dovedit al Securitatii”

TRIMITE PRIETENILOR

Primul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca nu se lasa intimidata de „linsajul mediatic de la televiziunea unui turnator dovedit al Securitatii”. Ea face referire la postul Antena 3 si la Mihai Gadea, care sustin ca Armand ar fi taiat finantarile pentru patru spitale din Bucuresti.

„Inteleg ca este delir de linsaj mediatic, stiri false si minciuni la televiziunea unui turnator dovedit al Securitatii despre activitatea mea. Asta se intampla atunci cand vorbesti despre mafia din politia locala si grupul organizat de acolo, asta se intampla cand lupti cu mafia gunoaielor si asta se intampla cand restructurezi Primaria si dai afara toti oamenii partidelor vechi abonati la contracte cu bani publici. Acest linsaj coordonat din ultimele 24 de ore ma face sa ma simt foarte bine si este o dovada in plus ca ceea ce facem in Sectorul 1 este bine.

Am reusit sa facem impreuna cu o mana de functionari exceptionali ai Primariei in 4 luni ceea ce n-au reusit atii in 10 ani. Si lupta continua. Zi de zi, ceas de ceas. Pana se mai lamureste fabrica de kompromat care este treaba cu adevarul factual am sa las si eu aceasta sesizare catre CNA”, a anuntat Armand.

In sesizare, Antena 3 si Gadea sunt acuzati de fake news se de faptul ca nu au solicitat un punct de vedere Primariei Sectorului 1.

 


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.