Coafuri care te fac să pari mai slabă cu câteva kilograme.

TRIMITE PRIETENILOR

Cand vine vorba despre imbunatatirea aspectului nostru fizic, cautam mereu cea mai rapida si mai usoara cale de a obtine rezultatele scontate. Si uneori, intr-adevar, chiar si cele mai mici schimbari pot face miracole pentru look-ul tau.

Nu conteaza ce forma a fetei ai (rotunda, dreptunghiulara sau patrata), daca iti doresti sa para mai alungita, urmatoarele coafuri sunt solutia miraculoasa pe care o cauti.

Iata cateva trucuri de coafura care te vor face sa pari mai slaba cu cateva kilograme, fara mers la sala si fara dieta.

Coafuri care te fac să pari mai slabă cu câteva kilograme. – SteMir

Tunsoarea in scari

O astfel de tunsoare e o solutie excelenta pentru a avea o fata mai alungita. Daca ai un par mediu sau lung, o astfel de tunsoare va crea efectul de slabire dorit. Suvitele de par de diferite lungimi dintre ureche si umar sunt perfecte pentru a “masca” zona obrajilor ai barbia.

Daca vrei sa pui si mai bine in valoare o astfel de coafura, alege sa-ti vopsesti si cateva suvite, intr-o nuanta apropiata de culoarea parului tau. Coafura ta va arata excelent daca e brazdata de doua sau mai multe nuante diferite.

1.

2.

3.

Cararea laterala

O carare mult intr-o laterala sau alta a capului poate crea, de asemenea, iluzia unei fete mai slabe. Coafeza-ti parul in bucle lejere, pentru a obtine efectul dorit. Un breton lung, pieptanat in laterala, combinat cu o tunsoare in scari, te va face irezistibila.

4.

5.

6.

Volum la radacina

Adaugarea de volum in varful capului este o alta sugestie excelenta pentru a parea mai slaba. Tapeaza-ti parul cu un pieptene subtire si apoi asaza-l usor la loc. Aplica putin spray fixativ pentru a face coafura si mai rezistenta.

7.

8.

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.