Criminalul din Oneşti a îngrozit persoanalul medical a Spitalului Judeţean. Face amenințări și de pe patul de spital: Te omor când ies de aici, îmi iau pistol și te împușc în cap

TRIMITE PRIETENILOR

Criminalul din Oneşti a îngrozit persoanalul medical a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. Acesta a ameninţat cu moartea o asistentă care îl îngrijea. Reamintim că Gheorghe Moroşan a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc de trupele speciale

Gheorghe Moroşan continuă să aibă un comportament agresiv faţă de personalul medical al Spitalului Judeţan de Urgenţă Bacău, acolo unde a ajuns în stare gravă după ce a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc de trupele speciale. O asistentă povesteşte că a fost ameninţată cu moartea.

Gheorghe Moroşan a avut mereu o atitudine agresivă față de angajații Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. Acesta a început să facă repede mofturi la mâncare, vorbit mereu urât cu personal medical.

Potrivit unor surse judicare citate de cancan.ro, la un moment dat, Gheorghe Moroşan s-ar fi enervat după ce ar fi primit o cană cu apă în loc de ceai şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei.

Gheorghe Moroşan a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc de forţele speciale. După ce s-a recuperat, acesta a fost audiat prin video-conferinţă, însă acesta nu a dorit să coopereze cu anchetatorii. Ulterior, Moroşan le-ar fi spus medicilor că nu regretă nimic din ceea ce a făcut.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.