Cum s-a tratat Florin Călinescu de cancer. Actorul a apelat la o metodă mai puțin cunoscută

TRIMITE PRIETENILOR

Florin Călinescu a trecut prin clipe teribile. Celebrul actor a suferit de cancer. Familia vedetei s-a mai confruntat cu aceasta problemă. Soția artistului s-a stins din viață din cauza acestei bolim chiar de ziua ei de naștere, de doar 47 de ani.

Fostul jurat de la Românii au talent a dezvăluit recent în cadrul unui interviu cum a aflat, de fapt, că are cancer.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele

Cunoscutul actor Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu aproape trei ani. Fostul jurat de la Românii au talent a explicat că totul a început de la o bubă pe nas, care a crescut lent în dimensiune.

Acesta a învins boala, iar în prezent se simte bine. Îndrăgitul om de televiziune a explicat într-un interviu cum a ajuns să primească un asemenea diagnostic.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

Celebrul actor a învins boala

După aflarea diagnosticului, Florin Călinescu a făcut tot posibilul să se vindece. Nu s-a descurajat, însă și a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli, potrivit Cancan.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai dezvăluit acesta.

Florin Călinescu a început să rărească aparițiile publice după ce a plecat de la trustul media la care a lucrat timp de câțiva ani.

„Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!. Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică”, a dezvăluit Florin Călinescu, conform dcmedical.ro.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.