Daca un primar de comuna a furat 100 de milioane de euro, conform DNA. Atunci cat au furat politicienii?

TRIMITE PRIETENILOR

Aceasta intrebare o adresez clasei de mijloc din Romania, aia cita mai e. As dori sa ii intreb pe acesti oameni, din clasa de mijloc, ce fac ei concret pentru schimbarea Romaniei ?

O sa va ramina copiii niste victime sigure ale Sistemului Mafiot !

Voi nu vedeti cu cine ne luptam? Cu niste mafioti care au miliarde de euro! Toata presa e a lor si uite asa isi aranjeaza toate „ploile”! Justitie, averi, partide, negocieri, etc… Am scris acest articol pentru o verisoara care imi reproseaza ca sint prea dur.

Ca vad numai „conspiratii” ! Daca un om care imi cunoaste lupta, victoriile si integritatea profesionala, gindeste asa, atunci e foarte trist! E posibil ca toti cei care ar trebui si ar putea sa schimbe Romania, sa gindeasca identic. Dar chiar sa fie asa, eu nu ma voi schimba! Sistemul asta corupt nu e bun pentru copiii nostri si pentru asta ma voi bate pina la capat! Doar atit va spun, in incheiere.

Daca un „pulifrici” de primar de comuna a furat 100 de milioane de euro, abia acum realizez cum NASUL TV s-a batut cu citeva zeci de miliarde de euro, daca socotesc doar vreo 50 de dusmani grei pe care i-am doborit in acesti ani! Si nu am simtit deloc ca am fost sprijiniti de catre „clasa de mjloc”! In schimb, am vazut clasa de mijloc ca umple barurile si cluburile, mall-urile si IKEA, agentiile de turism extern si alte „cimpuri de lupta” apriga cu Sistemul !


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks