Dan Bittman nu crede în noul VIRUS! ”Chiar stăm să ne condamne niște proști la moarte?” Continuare declarației este și mai șocantă

TRIMITE PRIETENILOR

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a scris pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, după ce în urmă cu o zi, românii au primit nu unul, ci patru mesaje Ro-Alert în legătură cu situația în care ne aflăm în prezent.

Autoritățile au anunțat noi măsuri pentru populație, pentru limitatea răspândirii noului coronavirus.

În acest context, Dan Bittman a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon.

Când ieșim băieți și fete?!”. Iar, în continuare, într-unul dintre comentarii, artistul a continuat: ”Chiar stăm să ne condamne niște proști la moarte prin indiferență?!”.

Solistul trupei Holograf ar fi adeptul teoriilor conspirației în privința pandemiei de coronavirus.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie.

În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, zicea Dan Bittman la un moment dat, arată Fanatik.

În ultimele 24 de ore, România a înregistrat 3.400 de cazuri noi de COVID-19
Bilanț coronavirus România. În ultimele 24 de ore au fost raportate 3.400 de cazuri noi de COVID-19, din 29.400 de teste.

Au fost confirmate 186.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus

(COVID – 19). 134.395 de pacienți au fost declarați vindecați. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.266. Dintre acestea, 768 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.890.071 de teste. Dintre acestea, 29.400 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 19.172 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.228 la cerere. scrie ciao.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.