Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?

TRIMITE PRIETENILOR

„Sondajele arată că peste 80 % dintre români se declară religioși. Asta înseamnă că publicul majoritar al televiziunilor e religios.

Totuși, e bășcălie la tv pe seama pelerinajului religios de la Iași. Nu înțeleg argumentul de business al televiziunilor. De ce ți-ai batjocori publicul majoritar ?” se întreabă astăzi Dan Negru.

„Sute de mii de oameni au fost ieri la Fatima in Portugalia la un uriaș pelerinaj creștin. Știrile despre Fatima sunt admirative.

Despre Iasi, batjocoritoare. Pe cât de mult i-am apreciat pe englezi că au stat noaptea la catedrala Westminster din Londra pe atât îi disprețuim pe ai noștri că stau noaptea la Catedrala din Iași…

Suntem buni la etichete si bășcălie. Toți au puterea să eticheteze și să batjocorească.

Doar că puterea e una și autoritatea e alta… Pilat care l-a condamnat pe Iisus avea putere! Iisus , condamnatul, avea autoritate !” a încheiat prezentatorul de televiziune.

Dan Negru a mărturisit cu alt prilej faptul că pe 14 octombrie merge la Iași să ducă flori , chiar de ziua Cuvioasei Parascheva.

Unul dintre cititorii acestei luări de poziție a scris, primind 1000 de aprecieri: „Mass-media poartă o mare parte din vină in ceea ce privește promovarea nonvalorilor, subculturii, a dezinformării….! Un popor fără cultură și fără credință este un popor ușor de manipulat!”


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.