Daniel Buzdugan: „Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!”

TRIMITE PRIETENILOR

Pădurile din munții noștri încă adăpostesc sihaștri retrași departe de lume pentru a se ruga pentru ea. Daniel Buzdugan a fost pelerin pe cărări de munte la o asemenea colibă pentru a primi cuvânt de folos. El l-a împărtășit și celor care

„Am dat o fugă în pustietate… Doar Dumnezeu mai trece pe aici și rugătorii care se nevoiesc zi de zi. Rugăciunea fierbinte, asta mai ține lumea, dragilor! Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!” a scris omul de radio.

Retras în munte departe de toată nebunia de azi, acest părinte pustnic, și ca el poate mulți alți, se roagă pentru țărișoara aceasta și pentru noi românii și nu numai. Bunul Dumnezeu să-i răsplătească și să-i de-a putere în rugăciunea sa și în traiul de zi cu zi, care nu-i așa ușor acolo, în aceste locuri izolate.

Daniel Buzdugan este adeseori oaspete al mănăstirilor din țara noastră, de unde mărturisește că își ia ajutor sufletesc. Împreună cu colegul său de radio Mihai Morar a fost de mai multe ori pelerin și în muntele Athos.

De asemenea la Iași, în Timișoara sau pe unde îl mai poartă pașii Daniel Buzdugan participă deseori la Sfânta Liturghie, cea mai importantă rugăciune din biserica ortodoxă.

„Mulțumesc, Doamne, pentru încă o dimineață petrecută în curțile Tale, emoționantă până la lacrimi Sfânta Liturghie de azi de la Catedrala din Timișoara! Felicitări oamenilor din cor au mișcat multe inimi! Dumnezeu să ocrotească ROMÂNIA!” mărturisea el într-una din duminicile trecute.

Să stăm bine căutând cele de folos sufletului, cum ne îndeamnă părintele eremit. Slavă Domnului pentru toate!


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.