Demnitar din Guvernul României, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanța. Moarte suspectă pentru oficialul din Corpul de Control al premierului. Este stirea momentului în România

TRIMITE PRIETENILOR

Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan, a fost găsit decedat într-un hotel din Constanța, informează presa locală. Claudiu Bejan lucra în prezent în cadrul Corpului de Control al premierului Nicolae Ciucă.

Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani. În prezent, acesta era director în Secretariatul General al Guvernului, fiind unul dintre oficialii Corpului de control al premierului.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Justiției pe pagina de Facebook și confirmat ulterior de IPJ Constanța.

Claudiu Bejan, găsit decedat într-o cameră de hotel

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!“- se arată în anunțul Ministerului Justiției.

Conform unor surse citate de Ziua de Constanta, Claudiu Bejan ar fi fost găsit decedat într-una dintre camerele hotelului Megalos din Constanța. Mai exact acesta ar fi fost găsit în baie.

Ce a transmis IPJ Constanța

“Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, spun polițiștii constănțeni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

Cine a fost Claudiu Bejan

Claudiu Bejan a fost în perioada noiembrie 2002- august 2007, directorul Penitenciarului Poarta Albă, după care, din septembrie 2007 şi până în luna august 2008, a ocupat funcţia de director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în cadrul aceleiaşi unităţi de detenţie.

Din septembrie 2008 şi până în ianuarie 2010, Claudiu-Cătălin Bejan a fost directorul Direcţiei Reintegrare Socială din ANP, iar din februarie 2010 şi până în mai 2012, a fost director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în Penitenciarul Poarta Albă.

Mai departe, din luna iunie 2012 şi până în aprilie 2013, Bejan a fost directorul general adjunct al ANP, iar în luna mai 2013 a fost numit ca director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. La data de 2 mai 2014 prin decret prezidențial semnat de președintele României, de atunci, Traian Băsescu, a fost avansat la gradul de chestor.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.