Deputatul USR Ungureanu: „De asta ard spitalele, nenorocitilor! Grindeanu ne-a scos in strada si dupa aceea el a scos stiucile din Belina cu Dragnea”

TRIMITE PRIETENILOR

Deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a acuzat luni pe social-democrati, in plenul Camerei Deputatilor, ca „din cauza lor si a mafiilor lor ard spitalele din Romania”.

„Nu ca ati fi un inger (Vlad Voiculescu – n.r.), ca nu sunteti, dar nu sunteti ca dl Beuran. Dl Beuran a fost ministru Sanatatii PSD. Acum cateva saptamani a venit la mine o doamna doctor care mi-a zis ca fostul ministru al Sanatatii Beuran i-a cerut spaga 10.000 de euro pentru un post de asistent universitar. Am trimis-o la DNA si continuarea o stiti. Ati spus ca am fost brancardier, stiati ca este o minciuna. Stiati ca brancardier a fost fostul ministru al Sanatatii PSD, Bodog, care a furat si teza lui de doctorat in management a fost anulata. Adica un hot dovedit a fost seful vostru la Sanatate, al mafiilor voastre, si la o luna de zile dupa ce a devenit ministru a amanat toate planurile de conformare si de asta ard spitalele, nenorocitilor!”, a declarat Ungureanu, la dezbaterea motiunii simple pe sanatate depusa de PSD.

El a amintit si de mandatul Sorinei Pintea de la Sanatate, care „in loc sa se ocupe de problemele de sanatate ale romanilor a luat spaga in spitale”.

„Domnul Grindeanu ne-a scos in strada si dupa aceea el a scos stiucile din Belina cu Dragnea. Voi ne dati noua lectii despre sistemul sanitar? Domnule Rafila, am fost in 84 de spitale din tara. Am fost la Targu Jiu unde curgea la propriu rahatul pe pereti. Managerul si-a dat demisia si presedintele Consiliului Judetean l-a pus inapoi. La Craiova am filmat mizeria de la UPU. (…) Niciodata in viata asta PSD-isti care au fost ministri ai Sanatatii nu au atata scoala cat a facut Voiculescu. Voi n-ati facut nici in pauzele de recreere”, a adaugat Ungureanu.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a reactionat foarte nervos.

„As putea sa spun si eu ca nu toti de la USR nu sunt nebuni. Dar nu am sa spun asta. Niciodata nimeni nu a facut ce a facut acest individ. Dincolo de eluccubratiile spuse, nu cred ca noi de la PSD coboram la acest limbaj.

In timp ce dumneavoastra vorbiti de stiuci, nu spuneti nimic despre tragedia de la Bals, nu spuneti nimic de romanul mort in Belgia, nu am vazut nici o grimasa despre suferinta famiilor victimelor de la Bals. Nu puteti face nimic, daca nu aveti empatie. Lasati minciunile si mizeriile”, a strigat Alfred Simonis.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.