Diana Iovanovici-Şoşoacă (AUR): PSD și PNL vor dispărea cum au dispărut PMP și Pro România

TRIMITE PRIETENILOR

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Şoşoacă a declarat joi la Antena 3 că și celelalte partide parlamentare vor avea soarta PMP și a Pro România dacă vor continua să tolereze încălcarea drepturilor cetățenilor.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a spus că AUR nu se poate alia la guvernare cu partidele actuale împotriva cărora au luptat la alegeri. „Noi suntem un partid anti-sistem”, a indicat ea.

Senatoarea a precizat că nu o să uite niciodată cum PSD a fost de acord în Parlament cu toate măsurile introduse de guvernarea liberală și care au încălcat drepturi și libertăți fundamentale ale cetățeanului. „În România au fost cele mai abuzive restricții din Uniunea Europeană”, a declarat Diana Iovanovici-Șoșoacă legat de restricțiile din pandemia de coronavirus.

Senatoarea a conchis că „așa cum au dispărut PMP și Pro Romania”, partide care nu au trecut pragul electoral și nu au intrat în Parlament, așa vor dispărea și actualele mari partide, la următoarea rundă de alegeri, dacă acestea vor continua să facă același tip de politică.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.