Doi polițiști, soț și soție din Botoșani au salvat o biată femeie a cărei locuință a luat foc în timpul alegerilor

TRIMITE PRIETENILOR

Un cuplu format din doi polițiști, soț și soție, din Botoșani au salvat o femeie a cărei locuință a luat foc. Ei se aflau în paza unei secții de vot, când o vecină a strigat după ajutor.

Polițiștii se aflau lângă o secție de votare,când vecina victimei striga după ajutor.Cei doi polițiști din Botoșani, soț și soție, care au salvat o femeie dintr-o casă aflată în flăcări

Marian Pintilei, șef de post în comuna Albești și Simina Pintilei, agent de poliție la Poliția Municipiului Botoșani, aflată în paza unei secții de votare din localitatea Albești au salvat, ieri, o femeie de 53 de ani din flăcările care mistuiau din propria casă!

Totul a început când vecina femeii a început să strige după ajutor, iar cei doi soți nu au stat pe gânduri și s-au deplasat la fața locului. Acolo aveau să găsească un incendiu la o locuință a unei femei care nu dădea nici un semn că ar fi ieșit din flăcările puternice ale focului.

„Ușa fiind încuiată, polițistul a fost nevoit să spargă un geam, reușind astfel să pătrundă în interior, unde au găsit o femeie, întinsă pe podea, aflată în stare de inconștiență. Polițistul a reușit să o scoată din locuință și împreună cu soția acestuia i-au aplicat manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței.” susține Poliția Română, pe Facebook.

Agenții de poliție de pe pagina de Facebook a Poliției Române au ținut să-i felicite pe cei doi soți pentru gestul plin de curaj de care au dat dovadă în cazul de față. „Felicitări soților Pintilei! Merită să îi cunoașteți!”, iar comentariile internauților n-au întârziat să apară. Ei au scris numai lucruri bune la adresa lor și au admirat fapta de vitejie.

Femeia se află într-o stare stabilă, după ce a fost transportată la spital.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.