Doi tineri fermieri au dat LOVITURA IN AFACERI! Cum au computerizat si revolutionat agricultura si cati bani au economisit doi tineri din Dolj

TRIMITE PRIETENILOR

Ba, mai mult, angajaţii muncesc tot timpul de parcă patronii ar fi în spatele lor. Ca urmare, într-o singura lună, ingenioşii olteni au economisit cât să-şi ridice o vilă cu etaj, la cheie.

– In primul an de dezvoltare am redus cam 23% din consumul de combustibil. Putem sa vede si tractoarele in timp real

– Cu galben este solul, este  terenul care a fost mai bine cultivat, iar cu rosu sunt in zonele mai rele.

Mihai si Stefan Stanescu sunt doi verisori care au computerizat si revolutionat agricultura.

Mihai Stanescu – student –  merge pe orice dispozitiv, latpop, tableta, telefon  si prin aeasta apliocatie el poate accesa sa isi montorizeze ferma si mangementul in timp real.

Aplicatia creata de ei, unica in Romania, i-a ajutat sa transforme pierderile in castig. Mai exact, intr-un singur an, au reusit sa puna la ciorap 70 de mii de euro, doar prin monitorizarea permanenta a angajatilor.

De cand si-au trimis spionii in aer, lucratorii au muncit mai cu spor, iar furturile au disparut ca prin minune.

-Sunteti mult mai atent monitorizati acuma. Mai usor si pt noi. De ce mai usor. Cel putin nu mai suntem stresati, eu ma simt un om prea linistit.

Doar cine nu se simte cu musca pe caciula nu are de ce sa fie deranjat ca drona ii sufla-n ceafa, la fiecare pas. Si utilajele sunt atent monitorizate, cu ajutorul unui dispozitiv GPS.

Aplicatia este simpla, usor de utilizat, iar costul unui astfel de soft este cat salariul unui angajat pe luna. Unde mai pui ca patronii pot sta picior peste picior, in sufragerie, in timp ce vad ce fac angajatii lor.

Pentru ca gaselnita lor a dat roade, cei doi tineri fermieri vor sa vand acest soft si in straintate.

Sursa: stirilekanald.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Oana