Drama in familia Clejanilor! Fulgy, prins drogat la volan! Fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, dus la IML!

TRIMITE PRIETENILOR

Fulgy, fiul artistilor, ar fi fost prins, sambata noapte, drogat la volan! Politistii l-au dus pe tanar la Institutul National de Medicila Legala pentru a i se recolta probe biologice!

In seara zilei de 29 mai 2021, Fulgy de la Clejani a fost prins de politistii de la Rutiera din Bucuresti in timp ce conducea masina sub influenta substantelor interzise. Cu putin timp inainte, tanarul s-a filmat in timp ce conduce masina pe strazile din Bucuresti si a incarcat imaginile pe retelele de socializare.

Potrivit primelor informatii, rezultatele au aratat ca a consumat cannabis. “Am fost la Alex Velea si uite ca nu mi-a purtat noroc sa merg la el. Voiam sa facem o piesa pentru parintii mei. Sub tutela mea, Moft Music, pentru ca sunt producator muzical.Mama mea stie ca sunt pui de smecher, mama mea e smechera. Deci v-am lasat fara cuvinte”, a declarat Fulgy la iesirea de la INML, informeaza gandul.ro.

Fulgy a recunoscut ca a avut probleme cu drogurile si cu jocurile de noroc

In cadrul unei emisiuni TV de la Antena 1, Fulgy a declarat ca a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare din Spania: “Este o stire care vehiculeaza ca eu am fost la un centru de dezintoxicare. Adica spitalul 9, de nebuni, unde te leaga, te baga, te drege sau ce se mai intampla acolo. Am fost acum 3-4 ani, cand nu erau aceste zvonuri, intr-un institut despre droguri, probleme psihice in Spania. Am stat o luna si jumatate acolo. Erau cei mai mari psihiatri care se ocupa de astfel de cazuri, plus duhovnici. Am fost acolo, langa mare, am facut multe activitati. A costat cam 80.000 de euro, asa m-am dezvoltat personal”.

Mai mult, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani a pierdut sume foarte mari la cazino.

“Ajunsesem din cauza stilului meu de viata foarte naspa, adica ma trezeam la 10 seara si mergeam afara si ce puteam sa fac seara, cazino, femei, batura si distractie.

Nu indemn pe nimeni sa se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seara, cea mai mare lovitura a mea a fost de 250.000 de euro. Tatal meu mi-a dat interzis ca sa nu ma mai joc pentru ca la varsta aia nu imi mai socotea mie”, a povestit Fulgy la emisiunea Xtra Night Show.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.