Elena Băsescu, cu cizme Chanel de 2000 de euro, pe o potecă înzăpezită, la munte. Cum s-a pozat fiica fostului Președinte

TRIMITE PRIETENILOR

Elena Băsescu (41 de ani) a revenit în atenția presei mondene în urma unei postări pe Instagram. Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, se află la munte împreună cu copiii săi (Sofia Anais, în vârstă de 7 ani, Anastasia, de 3 ani și Traian Jr., de 6 ani). Elena s-a afișat pe potecile înzăpezite de la munte, în drum spre pârtie, cu o pereche de încălțări ce valorează în jur de 2000 de euro. Este vorba despre o pereche de cizme îmblănite dintr-o colecție mai veche Chanel. Modelul a fist lansat în urmă cu mai bine de 10 ani și a fost la momentul respectiv la mare căutare de și de vedetele de la noi. Cizmele sunt înalte până la genunchi și sunt acoperite cu blană artificială. Ținuta completă a fostului europarlamentar a fost alcătuită dintr-o pereche de pantaloni negri și o geacă bej. Elena Băsescu a blocat opțiunea de a lăsa comentarii în dreptul acestei poze cu cizmele Chanel.

Fata cea mică a lui Traian Băsescu are un istoric amoros variat. Înainte să devină mamă, Elena a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, la vremea respectivă un adversar politic al lui Traian Băsescu. După despărțirea de acesta a urmat o relație cu Daniel Gheorghe care a nu a durat foarte mult. A urmat prima căsătorie cu Bogdan Ionescu, zis “Syda”, din care au rezultat doi copii – Sofia și Traian Jr. Dar nici această relație nu s-a dovedit a fi una de succes. După divorțul de Syda, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Cătălin Toma și așa avenit pe lume cel de-al treilea copil al fostului europarlamentar – Anastasia. La scurt timp după borezul fetei, Elena și Cătălin au divorțat. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.