Eleva care care a obținut media 10 la Evaluarea Națională: „Îmi place foarte mult să citesc. E ca şi respiratul pentru mine”

TRIMITE PRIETENILOR

Maria Elisabeta Baltag este olimpică și spune că nu pot fi obţinute rezultate foarte bune fără o muncă constantă. Eleva dintr-un sat din Iași, a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională și are media 10 în cei patru ani de gimnaziu.

„A fost o muncă constantă şi nu am aşteptat să învăţ pe ultima sută de metri. Am învăţat mai mult anul acesta, e drept, şi am avut susţinerea profesorilor. M-au ajutat mult profesorii şi am lucrat foarte mult cu dumnealor, s-au implicat, dar secretul, ca să zic aşa, este munca constantă“, a declarat Maria Baltag pentru Ziarul de Iași.

Munca Mariei se vede şi în rezultatele foarte bune la competiţii de Matematică, Fizică şi Chimie şi Limba română.

Mama ei este cadru didactic și povesteşte că Maria este pasionată de lectură. „Îmi place foarte mult să citesc. E ca şi respiratul pentru mine”, spune Maria.

Vrea să studieze mai departe la un liceu cu profil real, pentru ca mai apoi opţiunile sale pentru facultate să fie mai multe.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.