Este definitiv, Ponta si Tariceanu nu mai intra in Parlament. Ponta, mesaj de adio: „Numai bine”

TRIMITE PRIETENILOR

Dupa numararea voturilor din 99% dintre sectiile de vot, PSD se pastreaza pe primul loc. Marea surpriza ramane AUR, care se apropie de un scor de 9%. Pro Romania, condusa de doi politicieni veterani, Ponta si Tariceanu, nu miai intra in Parlament, abia a reusit sa obtina 4%.

Ponta isi recunoaste infrangerea. „Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!”, a scris Ponta pe Facebook.

Astfel, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, doua prezente foarte agresive in viata politica, raman in afara Parlamentului. Acesta va fi cu siguranta sfarsitul politic al lui Tariceanu, in timp ce Ponta si-ar putea renegocia intoarcerea in PSD.

Iata rezultatele finale partiale:

Camera Deputatilor:

PSD – 29,80%

PNL – 25,11%

USR PLUS – 14,56%

AUR – 8,70%

UDMR – 6,05%

PMP – 4,67%

PRO Romania – 4,17%

Senat:

PSD – 30,21%

PNL – 25,51%

USR PLUS – 15,04%

AUR – 8,80%

UDMR – 6,22%

PMP – 4,81%

PRO Romania – 4,22%

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si-a recunoscut infrangerea si a anuntat ca se va ocupa de „alte proiecte”.

”Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari”, afirma Ponta, dupa ce rezultatele partiale ale alegerilor arata ca Pro Romania nu atnge pragul electoral pentru intrarea in Parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP!”, a scris Ponta, pe Facebook, duminica noapte.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.