Exercițiu de gândire : ”Criza mondială deja a început”. ”Lovitura dată Chinei” are reversul scumpirilor în lanț în Europa

TRIMITE PRIETENILOR

Alt exercițiu de gândire : ”Criza mondială deja a început”

Acest probabil ”scenariu” al eșuării cargoului Ever Given, afectează desigur China pentru că mărfurile plecate nu sunt ajunse în timp la destinație, multe din transporturi ocolind Africa prin Capul Bunei Speranțe, ceea ce duce scumpirea mărfurilor chinezești.
”Lovitura dată Chinei” are reversul scumpirilor în lanț în Europa : alimente, bunuri de larg consum, pentru faptul că tancuri petroliere din Orientul Mijlociu sunt obligate de situație să folosească și ele ruta ocolirii Africii.

Așadar, prietene, urmărește prețul de la pompa de benzină, dacă din ianuarie el a crescut încetișor, acesta în câteva săptămâni va exploda!
Șansele ca această navă gigant să fie deblocată sunt minime.

Vor crește vânzările automobilelor electrice? May be, dar cine cumpără în criză financiară? Nimeni!

Nu cred că ”această poveste” are vreo legătură cu tunelul Ahmed Hamdi, în construcție pe sub Canalul Suez, mă gândesc numai că este un avertisment, iar tu, prietene, în curând vei primi mesaje ”alert” pe telefon.

De ce? Vei vedea!

Sunt convins că vom vedea cu toții, LIVE , ce conțin aceste containere și vom vedea de asemenea multe alte surprize din ale zeci de nave ”captive” în Canal.

Va fi SPECTACOLUL LUMII.

Sursa: Valentin Neagoe


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.