Explozii si la Moscova, sapte masini au sarit in aer joi dimineata. Incendiile misterioase ajung si in capitala Rusiei – Video

TRIMITE PRIETENILOR

Mai multe explozii au avut loc, joi dimineata, pe o strada din Moscova. Imagini distribuite pe retelele de socializare arata mai multe masini in flacari.

O explozie poate fi vazuta intr-o inregistrare video postata pe Twitter de catre Ukraine War SitRep, a carui biografie de utilizator spune ca reposteaza „numai media verificate despre invazia Ucrainei de catre Putin”, precizeaza Newsweek USA.

„Astazi, in Moscova, pe strada Kustanayskaya, s-au auzit mai multe explozii din cauza a sapte masini in flacari”, se arata in postarea de pe Twitter.

„Nimeni nu a fost ranit, incendiul a fost stins, toate circumstantele sunt investigate acum”, se mai arata in mesaj. Strada Kustanayskaya se afla in partea de sud-est a capitalei ruse.

Imagini postate pe VKontakte arata imagini aeriene cu masini arse dimineata. Alaturi de filmulet se spune ca incendiul a acoperit o suprafata de 430 de metri patrati.

„Ce s-a intamplat nu este clar, nimeni nu a fost ranit, motivele sunt in curs de clarificare”, se arata in postarea de pe contul care detaliaza accidentele si urgentele de pe reteaua de socializare.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.