Oficial! Fără relaxare de la 1 iulie! Nelu Tătaru se gândeşte şi la anumite măsuri restrictive suplimentare.

TRIMITE PRIETENILOR

Acum gestionăm viitorul pandemiei.

Nelu Tătaru, anunţul momentului: S-a decis să amânăm noua tranşă de măsuri de relaxare.

Ministrul Sănătăţii a precizat că decizia s-a luat ca urmare a creşterii numărului de cazuri din ultima perioadă.

Nelu Tătaru a anunţat că măsurile de relaxare ce ar fi urmat să intre în vigoare de la 1 iulie vor fi amânate si se gândeşte şi la anumite măsuri restrictive suplimentare.

”Recomandările specialiştilor din grupul tehnic sunt de a amâna noile măsuri de relaxare. Urmărim numărul de cazuri şi pentru săptămâna viitoare. S-a decis la nivelul grupului tehnic să amânăm cea de-a patra tranşă de măsuri de relaxare. În perioada următoare, ne putem gândi la măsuri de relaxare dacă numărul de cazuri o să scadă. Rămâne ca fiecare dintre noi să ştim să gestionăm fiecare moment de relaxare. A fost şi rămâne un gest de maturitate. Suntem într-un moment în care gestionăm viitorul acestei pandemii. Situaţia nu este doar la noi, e şi în alte ţări, dar la noi parcăe mai acut. Ne gândim ca, punctual, să impunem unele restricţii unde există focare”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.