FELICITĂRI. Un elev român a fost admis cu bursă integrală la Harvard.

TRIMITE PRIETENILOR

Dintre cei 57.000 de candidaţi, Darius a fost ales să fie student cu bursă integrală al prestigioasei Universităţi Harvard. Drumul său în descoperirea Ştiinţelor Pământului a început dintr-o întâmplare. Acum vrea să fie unul dintre cei mai buni cercetători ai planetei, scrie Adevărul.

Darius Gabriel Mardaru este elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. Tânărul a fost admis cu bursă integrală la prestigioasa Universitate Harvard, unde va studia Ştiinţele Pământului.

Darius a fost admis la Harvard, cea mai bună universitate din lume conform clasamentelor de specialitate ale anului trecut. El va primi o bursă integrală. Un an de școlarizare costă 85.000 de dolari, suma fiind suportată în întregime de universitate.

Darius își dorește să se specializeze în știinţele pământului și știinţe planetare, dar este interesat și de neuroștiinţe, biochimie și biologia moleculară.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.