Fiecare cu necazurile lui. Petre Daea este revoltat că are o pensie mai mică de 40.000 lei

TRIMITE PRIETENILOR

Într-o intervenție pe care a avut-o la Realitatea Plus, în cursul săptămânii trecute, în cadrul emisiunii „Legile Puterii” moderată de Alexandra Păcuraru, Petre Daea s-a arătat revoltat și foarte iritat de faptul că, nu are o pensie similară cu cea a lui Teodor Stolojan, de 8.500 euro/lună, adică 40.000 lei lunar.

Toate acestea s-au petrecut în contextul în care, subiectul emisiunii îl constituia pensiile speciale și iminenta lor abrogare. În luarea de poziție, Petre Daea a întrebat, de ce ar avea o pensie mai mică decât Teodor Stolojan?

La momentul realizării emisiunii, Petre Daea beneficia de o pensie de pe urma activității desfășurate în cadrul ministerului agriculturii, în cuantum de 2.400 lei și de o pensie specială provenită de la parlamentul României, în cuantum de 14.000 lei. Petre Daea își dorea, nu ca pensia de 14.000 lei să-i fie tăiată, ci ca aceasta să-i fie mărită la nivelul pensiei lui Teodor Stolojan, adică la cuantumul de 40.000 lei pe lună.

Lui Petre Daea i s-a spus că, munca sa nu poate fi comparată cu cea a unui europarlamentar. Daea a replicat că și el a prestat muncă pentru PE, unde s-a deplasat pentru a le duce niște imagini, care arată cât peste consumă un cormoran.

Voi ce părere aveți, Petre Daea merită o pensie mai mare de 40.000 lei pe lună?

Sursa – Citestecasastii.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks