Fostă dactilografă și prelucrătoare prin așchiere, câștigă 18.000 de euro/lună ca șefă la RAR! Aurelia Suruleascu e bugetarul cel mai bine plătit din România

TRIMITE PRIETENILOR

PSD-ista Aurelia Surulescu, de profesie dactilografă, fostă prelucrătoare prin așchiere și absolventă – la 45 de ani – a unei facultăți neacreditate, este bugetarul cel mai bine plătit din România, cu 18.000 de euro/lună, dezvăluie activistul Valeriu Nicolae în Libertatea.

Aurelia Surulescu a urcat treptele administrației publice în guvernările PSD-iste, până la postul de șef de serviciu administrativ la Registrul Auto Român (RAR).

Cazul Surulescu este unul elocvent pentru plaga pe care o reprezintă PSD, în combinație cu zona mocirloasă a serviciilor secrete, pentru statul român și administrația publică.

Și-a început cariera în 1976, ca muncitoare la Electroaparataj. Până să o descopere PSD, a mai fost dactilografă și documentaristă

Aurelia Surulescu, bugetara cel mai bine plătită din România și-a petrecut primii 10 ani din carieră la strung, ca prelucrătoare prin așchiere

În primii 10 ani din carieră (1976-1986), Aurelia Surulescu a fost prelucrătoare prin așchiere. Apoi a lucrat ca dactilografă și documentaristă. Din 1998, cariera sa anonimă a căpătat o ascenență fulminantă. În mod surprinzător, fosta prelucrătoare prin așchiere și dactilografă a ajuns, în acel an, la Primăria Sectorului 6, ca șefă a departamentului de comunicare.

Câștigarea alegerilor locale și parlamentare de PSD, în 2000, a reprezentat declicul pentru doamna Surulescu: a fost promovată la departamentul de achiziții din Primăria Sectorului 6.

Apoi, la 45 de ani, a făcut și facultatea de Drept, luându-și diploma la Constanța la Universitatea Bioterra, neacreditată de minister. Valeriu Nicolae observă că s-a dus să-și ia licența la Constanța, unde se afla “regatul Mazăre”, iar acum Surulescu este șefă la RAR alături de alți doi oameni ai fostului primar ajuns între timp la pușcărie.

Rețeta succesului: facultate neacreditată, licență în “regatul Mazăre”, master pe siguranță națională, sub pulpana lui Coldea și Oprea

Aurelia Surulescu (centru, cu steagul în mână), șefa RAR cu carnet PSD și diplomă la academia lui Coldea și Oprea, a participat la mitingul împotriva „statului paralel” convocat de Dragnea în 2018

Din momentul în care, în 2003-2004, Surulescu a făcut și masteratul pe siguranță națională, specializarea “Securitate comunitară și terorism”, combinația servicii secrete – PSD i-a dat aripi fostei dactilografe și muncitoare la “Electroaparataj”. Aceasta a făcut în 2012 saltul direct la vârful Autorității Rutiere Române (ARR), ca directoare adjunctă.

Din 2014, a fost avansată director general la aceeași instituție. În 2015, dactilografa recrutată de PSD era deja funcționar indispensabil al statului român: era retribuită cu bani publici din 18 locuri diferite. Exceptând salariul de șefă a ARR, numai veniturile din celelalte 17 surse însumau peste 35.000 de lei pe lună (8.000 de euro)!

În 2018, fosta strungăriță ajunsă bugetară PSD de lux a participat la mitingul convocat de Dragnea împotriva “statului paralel”. În 2020 a câștigat, din bani publici, peste un milion de lei

Doamnele competente de la PSD: strungărița Surulescu și inginera Dăncilă

Masterul făcut pe siguranță națională la instituțiile controlate de generalii Coldea și Oprea n-a împiedicat-o pe strungărița ajunsă bugetară PSD de top să participe, în 2018, la mitingul convocat de Dragnea împotriva “statului paralel”.

Anul trecut, în plină pandemie, Aurelia Surulescu, ajunsă între timp vicepreședinta PSD Sectorul 6 și șefa organizației femeilor social-democrate Sectorul 6, a câștigat de la stat 1.031.240 de lei (215.000 de euro). Adică echivalentul a peste 17.900 de euro/lună.

Spre comparație, președintele țării, Klaus Iohannis, a avut în 2020 salariu lunar de 24.960 lei lunar (aproximativ 5.000 de euro). Adică a avut cu circa 13.000 de euro mai puțin decât doamna dactilografă PSD ajunsă șefa RAR.

Veniturile bugetarei PSD Aurelia Surulescu în 2020

Sursa – Ziaristii.com


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.