George Simion a declarat că nu poate ieși cu steagul Ucrainei pe piept, chiar dacă condamnă invazia rusească și îl consideră criminal de război pe liderul de la Moscova.

TRIMITE PRIETENILOR

Liderul opoziției din România, George Simion de la AUR, a declarat că nu poate ieși pe facebook cu steagul Ucrainei pe piept, chiar dacă condamnă invazia rusească și îl consideră criminal de război pe liderul de la Moscova.

El a mai zis, într-o intervenție la Realitatea TV că războiul din Ucraina nu este al României și nu putem decât să preluăm din refugiații care vin țara vecină.

„Un război care nu-i al nostru în care un criminal de război, Vladimir Putin…Eu am un trecut de unionist în spate care nu-mi permite să fiu rusofil. Această agresiune a Rusiei trebuie oprită prin toate mijloacele. Nu e posibil să intri cu bombe pe teritoriul unui stat suveran și să te porți de parcă nu s-a întâmplat nimic. E un război în toată regulă împotriva Ucrainei în care din păcate nu avem cum să-i ajutăm prea mult în afară de a prelua refugiați. Refugiați care nici nu vor prea mult să vină în România.

Eu nu pot să ies pe Facebook cu steagul Ucrainei pe piept. Nu cred că sunt marii noștri prieteni”, a declarat Simion la Realitatea TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.