Ghicești cine e băiețelul din poză? Îndrăgitul artist român suferea de strabism în copilărie

TRIMITE PRIETENILOR

Acum este un muzician cunoscut și îndrăgit de publicul din România și este tatăl unui băiețel, pe nume Ștefan, de 7 ani. Chupi (pe umele real Marius Cristian Ciupitu), toboșarul trupei Mandinga, căci despre el este vorba în imaginea de mai sus, suferea de strabism în copilărie și a postat în mediul online o fotografie cu el, de pe vremea când era elev în clasele primare, pentru a le arăta tuturor cât de simpatic era. „Chupi, cel mai simpatic elev!”, este mesajul scris de Chupi în dreptul imaginii de pe pagina de Facebook a trupei Mandinga. „Nu vă uitaţi la ochi. Aveam atenţie distributivă!” – a adăugat, în glumă artistul.

Chupi este cel mai vechi membru al formației Mandinga. De mai bine de 17 ani, Chupi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera lui de viață, Cristina. În viața lor, în vara anului 2014, a apărut un băiețel ce poartă numele de Ștefan. „Sunt foarte emoţionat, iar familiile noastre şi mai şi. A început imediat să sune telefonul şi toată lumea plângea de bucurie. Sunt foarte fericit! Cristina se simte foarte bine, iar cel mic e tare gălăgios”, declara artistul, la scurt timp după ce a devenit tătic.

Chupi de la Mandinga a intrat pe scenă în paşi de Moonwalk Citeşte şi: Lidia Buble, probleme cu oamenii legii după ce a fost oprită în trafic. Ce a pățit artista Citeşte şi: Donald Tump, despre Alec Baldwin, după tragedia de la filmări: „E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit. E un nebun!” Trupa Mandinga, de muzică jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia, s-a format în anul 2002. Formația a câștigat Selecția Națională 2012 cu piesa „Zaleilah”, cu 22 de puncte și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2012, fiind clasată pe locul 12. La începutul lui 2016, solista trupei, Elena Ionescu a părăsit formația, iar pe 14 martie 2016, Barbara Isasi a devenit noua membră a formație. Au urmat apoi piese în limba engleză și în spaniolă, iar muzica a început să se apropie de stilul Pop și R&B cu influențe latino.
Citeşte întreaga ştire: Unica


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.