Grindeanu OUG 13 anunta ca se intoarce in PSD ca sa salveze Romania: „E momentul in care PSD are nevoie de toti”

TRIMITE PRIETENILOR

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat vineri ca se reintoarce in PSD si ca va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD la congresul PSD in echipa lui Marcel Ciolacu.

„Imi depun candidatura pentru prim-vicepresedinte pentru ca am luat decizia sa ma reintorc in politica intr-o echipa din care fac parte nu doar Marcel, eu si Gabi Firea… sunt multi. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti si e un moment in care toti trebuie sa punem umarul si nu ma dau inapoi de la aceasta chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu pentru Expres de Banat.

Grindeanu a fost premierul care a semnat OUG 13, ordonanta care a scos imediat in strada sute de mii de romani. El a reactionat atunci sfidator, sustinanand ca „Guvernul are dreptul sa emita ordonante de urgenta”.

Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca PSD va fi condus de de o „noua echipa”, formata din „oameni integri”. PSD urmeaza sa aiba pe 22 august congresul de alegeri.

„O noua echipa formata din oameni integri, cu experienta politica si expertiza profesionala”, promite Ciolacu. Insa, tot Ciolacu a anuntat ca el va face echipa cu Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, si Gabriela Firea, primarul incompetent si toxic al Capitalei.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.